m

Eigen kracht - coaching praktijk Oudelande, Zeeland

 / Bezinning  / Ik saboteerde mezelf

Ik heb mezelf de afgelopen weken en maanden gesaboteerd.
Jep dit klinkt misschien hard, maar het is de waarheid. Als ik me nu maar verdiep in alles wat los en vast zit, dan heb ik een goed excuus om niet aan de bak te hoeven. Wat wil zeggen dat ik me niet hoef te storten op mijn eigenlijke werkzaamheden en missie. Want het voelt toch ook wel erg spannend om daadwerkelijk succes te hebben. Als je niks neerzet krijg je ook geen succes, lekker veilig dus. Want succes breng nieuwe situaties en nieuwe geldstromen. Beperkende overtuigingen die dankzij het Ego goed hen werk doen. Het houdt je klein en onzichtbaar. Lekker veilig dus.

Maar vandaag ben ik opgestaan met de intentie, ‘we gaan ervoor’. De afgelopen twee weken heb ik mezelf afgevraagd waarom ik zo’n sombere stemming had. Was het misschien doordat het eerste kwartier was aangebroken of had het te maken met mijn eigen cyclus? Of toch die ene aanvaring met die persoon? Niks van dit alles. Mijn emotionele geleide systeem probeert al weken met mij te communiceren, maar ik wilde niet luisteren. Ik ging gestaag door met het verslinden van boeken, onder het mom van ‘ als ik dit nog lees, dan weet ik voldoende echt te gaan creëren’. Het leuke is wij mensen leren altijd en overal, dus wanneer ben je er echt klaar voor? Het is altijd het juiste moment om te starten met datgene wat je wil.

Ik voel aan alles dat dit het moment is, dat ik naar buiten mag gaan treden met al mijn nieuwe ontwikkelingen en creaties.

Achter de schermen ben ik bezig geweest aan een nieuwe professionele website en webshop. Dit in samenwerking met Room with a View. Hele lieve mensen die mij zo ontzettend hebben geholpen. Waardoor ik nu kan zeggen: dit is waar ik wil zijn.

Een brede markt bedienen van gezinnen tot kinderen, vrouwen en natuurlijk alles om te leren manifesteren. Ik ga een groot stuk online, maar de 1 op 1 sessies blijven ook mogelijk.

Met de missie iedereen in zijn eigen kracht te zetten. Want je bent zoveel krachtiger dan je misschien denkt!

Everything starts with a mission, de woorden van Arnold Swartsenegger.

Wil jij ook meer halen uit je leven?
Meer en betere keuzes maken?
Kiezen voor jezelf?
Geloven in jezelf? En in jouw eigen kracht?

Kijk dan eens naar mijn vernieuwde website en wellicht kan ik je helpen.

  • Laagdrempelig in je eigen vertrouwde omgeving.
  • Waar en wanneer je wil.
  • Je volgt je eigen planning.
  • Betaaltermijnen mogelijk en korting bij het afnemen van meerdere pakketten tegelijk.
  • Mogelijkheden voor het bijboeken van een één op één sessie met korting
  • Mogelijkheden tot het stellen van vragen
  • De keuze om deel te nemen aan een besloten facebook groep
  • Altijd een leuke starters kit inbegrepen

Post a Comment

Welkom bij Eigen Kracht, een coaching praktijk in Oudelande.