m

Eigen kracht - coaching praktijk Oudelande, Zeeland

 / Chakra  / Nieuws aan de horizon!

Er zitten zoveel mooie dingen aan te komen!
Na de prachtige zomervakantie met heel veel mooi weer zijn we weer gestart met de alledaagse dingen. Echter heb ik in de zomervakantie niet stil gezeten, Jeroen ook niet trouwens want hij is van baan gewisseld en heeft prachtige motoren in de schuur staan voor de verkoop. Ondertussen is de tijd zo snel gegaan dat het alweer herfstvakantie is.

Inmiddels alweer een aantal weken geleden op zondagochtend zag onze dochter Anna de dubbele regenboog uit het raam zo bovenop de praktijk schijnen. Dat was voor mij reden om deze post te schrijven. Want hoe mooi is het dat de natuur je deze signalen geeft? De dubbele regenboog staat o.a. voor verandering, nieuw begin, transformatie, groei en zelfontwikkeling.

En wat voor een veranderingen zitten eraan te komen?! Ik wilde dit graag met jullie delen.

Zoals ik al zei we hebben een prachtige zomervakantie gehad, ik hoop jullie ook. Het viel toch weer wat tegen dat er minder mooi weer kwam met heel veel regen. Daarnaast werden er weer dingen van ons verwacht, zoals gebruikelijk na een zomervakantie.
Ik ben sowieso gevoelig voor overgangen en veranderingen. Maar het weer is toch altijd wel een trigger. Liep je eerst lekker in je korte broek, zit je weer met pantoffels aan bij de kachel. Nu voel ik ook wel weer dat het ook wat heeft hoor. Die gezelligheid en het knusse gevoel van in je huis zitten met kaarsjes en de kachel aan. Kastanjes rapen met de kinderen en in grote plassen stampen. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Klaar voor de herfst en de winter, laat maar komen.

Wat nog meer mag komen is mijn nieuwe bedrijf! Praktijk Veerkracht Oudelande 2.0

Achter de schermen heb ik zitten studeren en creëren en het begint nu echt vorm te krijgen. In de zomervakantie heb ik mij nog meer verdiept in o.a. de wet van aantrekking en hoe manifesteren werkt.

Wat nog wel belangrijker voor mij is dat ik in alignement ben gekomen met mezelf. Ik voel letterlijk dat ik in mijn eigen kracht ben gaan staan. Wanneer je in alignement komt met jezelf en met jouw eigen kracht dan kun je alles manifesteren wat je wil. Doe je de dingen op zielsniveau of omdat je denkt dat dit van je verwacht wordt? Een mooie vraag om aan jezelf te stellen.

Ik heb een beslissing genomen en ik doe alleen nog de dingen die voor mij goed voelen. Ook al is dat misschien dat ik uit de pas loop, maar alles heeft een reden en ik heb een missie.
Mijn missie is om mensen in hun eigen kracht te zetten, dat mensen zich weer herinneren wie ze vanuit essentie zijn. Wij zijn creators en het is tijd dat wij onze kracht terugnemen. En ons leven gaan leven wat we wensen, niet omdat het moet of hoort. Ik doe er nog een schepje bovenop: Het is je geboorterecht om alles te ontvangen wat je wenst.

Daarom ben ik o.a. bezig een onlinetraining te maken over het terugvinden van je eigen kracht. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet genoeg bent, het niet goed genoeg doet, je vindt dat je misschien een slecht of nutteloos mens bent, je geen zin meer hebt in de alledaagse sleur of nog erger je vindt dat je een slechte ouder bent. Er zijn tal van negatieve overtuigingen die je kunt hebben over jezelf. En geloof me ik stond daar ook, langs de zijlijn te kijken naar mijn leven en te luisteren naar mijn EGO.
Er zit nog veel meer aan te komen zoals een e-book over je nachtrust als je kleine kinderen hebt met alle tips gebundeld vanuit de literatuur en vanuit de holistische mensvisie van Eigen Kracht. Wandel coaching kaartjes, inspiratiekaarten en diverse onlinetrainingen die te volgen zijn vanuit je eigen huis bij de warme kachel. Met of zonder pantoffels;-)

Waar ik verder heel erg dankbaar voor ben is dat Room with a View op mijn pad zijn gekomen. Zij zijn druk bezig een nieuwe website met webshop te maken, waar ik alle kanten mee op kan.

Praktijk Veerkracht Oudelande is een mooie opstap geweest om te komen waar ik naar toe wil gaan. Namelijk om in mijn eigen kracht te gaan staan. Het is zo mooi om te zien dat je bedrijf en je klanten met je mee groeien en daarom is het tijd voor een nieuwe naam, een nieuwe website en daar hoort een professionele uitstraling bij.

Ik heb er super veel zin in!

Welkom bij

Eigen Kracht

Liefs Andrea

 

Post a Comment

Welkom bij Eigen Kracht, een coaching praktijk in Oudelande.